วันพฤหัสบดี ที่ 1 มิถุนายน 2566 อาจารย์อาภาลัย สุขสำราญ รองคณบดีฝ่ายบริหาร และเจ้าหน้าที่คณะศิลปศาสตร์ เข้าร่วมพิธีเฉลิมพระเกียรติเนื่องในโอกาสวันเฉลิมพระชนมพรรษาสมเด็จพระนางเจ้าสุทิดา พัชรสุธาพิมลลักษณ พระบรมราชินี ประจำปี 2566 โดยมี รองศาสตราจารย์ ดร.วีระพล ทองมา อธิการบดีมหาวิทยาลัยแม่โจ้ เป็นประธานในพิธีและนำคณะผู้บริหาร คณาจารย์ บุคลากร และผู้นำนักศึกษา กล่าวถวายพระพรชัยมงคล และลงนามถวายพระพร ณ อาคารแผ่พืชน์ มหาวิทยาลัยแม่โจ้ ——————————————- Faculty of Liberal Arts Participates in a Ceremony on the Auspicious Occasion of the Birthday Anniversary of Her Majesty Queen Suthida Bajrasudhabimalalakshana On June 1, 2023, Ajarn Apalai Suksamran, Deputy Dean of the Faculty of Liberal Arts, participated in the ceremony on the occasion of the Birthday Anniversary of Her Majesty Queen Suthida Bajrasudhabimalalakshana with Associate Professor Dr. Weerapol Thongma, President of Maejo University, who presided over the ceremony, led university staff and students say the blessing, and signed a well-wishing book to commemorate the Birthday Anniversary at Phae Phuet Building, Maejo University.
ปรับปรุงข้อมูล : 7/6/2566 10:36:56     ที่มา : คณะศิลปศาสตร์ มหาวิทยาลัยแม่โจ้     จำนวนผู้เปิดอ่าน : 5715