คณะศิลปศาสตร์ จัดโครงการพัฒนาศักยภาพนักวิจัย : แลกเปลี่ยนเรียนรู้การทำวิจัยในชั้นเรียน
วันที่ 9 พฤษภาคม 2566 อาจารย์มนฤทัย ไชยวิเศษ รองคณบดีฝ่ายวิชาการ คณะศิลปศาสตร์ เป็นประธานเปิดโครงการพัฒนาศักยภาพนักวิจัย : แลกเปลี่ยนเรียนรู้การทำวิจัยในชั้นเรียน โดยได้รับเกียรติจาก รองศาสตราจารย์ ดร.สมเกียรติ อินทสิงห์ รองคณบดี คณะศึกษาศาสตร์ มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ เป็นวิทยากรบรรยายหัวข้อ “การวิจัยในชั้นเรียนระดับอุดมศึกษายุคใหม่” (Classroom Research in Higher Education) ทั้งนี้เพื่อพัฒนาองค์ความรู้ด้านการวิจัยในชั้นเรียนและบูรณาการงานวิจัยเข้ากับการเรียนการสอน ซึ่งโครงการดังกล่าวจัดขึ้น ณ ห้องประชุม 105 อาคารประเสริฐ ณ นคร
————————————
LiberArts holds workshop on classroom research skills.
The Faculty of Liberal Arts organized a workshop on “Classroom Research in Higher Education” today, at its meeting room 105. The event was led by Deputy Dean for Academic Affairs Monruethai Chaiwiset and members of the Faculty Research Committee. The workshop included a special talk by the guest speaker Associate Professor Dr. Somkiat Inthasing, Deputy Dean of Faculty of Education, Chiang Mai University. The workshop aims to bring in new ways and insights on classroom research to come to terms with the present day teaching and to equip its teaching staff members with helpful classroom research skills and resources.
ปรับปรุงข้อมูล : 10/5/2566 16:10:28     ที่มา : คณะศิลปศาสตร์ มหาวิทยาลัยแม่โจ้     จำนวนผู้เปิดอ่าน : 78